MERSİN ERDEMLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 ERASMUS + PROJESİ KAPSAMINDA AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

 50. Yıl İlkokulu, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus + ...
2015 ERASMUS + PROJESİ KAPSAMINDA AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

 BASIN BÜLTENİ

Tarih : 05/01/2015

Duyuru No : 2015/01


50. YIL İLKOKULU İZLANDA’YA GİDİYOR

50. Yıl İlkokulu, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus + programı KA2 Stratejik Okul Ortaklıkları Projesi kapsamında İngiltere, İzlanda, İsveç’teki ortak okullarla yürütmekte olduğu “Play and Learn- Oyna ve Öğren” projesinin 26-30 Ocak 2015 tarihleri arasındaki proje toplantısına katılmak üzere İzlanda’nın başkenti Reykjavik kentine gidiyor.

İzlanda’nın başkenti Reykjavik kentindeki Arnarsmari Okulunun davetine; İzlanda ziyareti öncesi okul aile birliği, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Erasmus + ekibinin toplantısında 50. Yıl İlkokulu Müdürü Ömer KARAKAYA “Öğretmenlerimizle İzlanda’da katılacağımız faaliyet gezimizle; Ülkemizi ve Erdemli’ yi tanıtarak, projemizin bundan sonraki faaliyrtleri için yol haritası imkanımızın olacağını” belirtti. Ayrıca 50. Yıl İlkokulu Müdürü Ömer KARAKAYA; “ İzlanda’daki  proje faaliyet gezimizle proje ortaklarımız arasında dostluk ve barış köprülerin inşa edilmesine de katkı sağlayacağını “ belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet METİN konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "Projelerinden dolayı 50. Yıl İlkokulu personelini kutlar başarılarının devamını dilerim." dedi. 

Sezai ONAÇ
Şube Müdürü 


2015 ERASMUS

Alata Mahallesi Hacı Ömer Var Caddesi No 42/F 33730 Erdemli / MERSİN - 0 324 515 10 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.