MERSİN ERDEMLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönemi Başladı.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Behzat EGİLMEZ, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın İkinci Dönemi´nin başlayacak olması vesilesi ile bir mesaj yayımladı.
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönemi Başladı.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Behzat EGİLMEZ, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın İkinci Dönemi´nin başlayacak olması vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

EGİLMEZ yayımladığı mesajında: “04 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi´nde 135 eğitim kurumumuzda, 2.372 öğretmen ve 31.704 öğrencimizle ders başı yapılacaktır. Geleceğimizin teminatı olup bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak amacıyla öğretmen, veli ve öğrencilerimizle kısa bir aradan sonra büyük bir heyecan ve azimle yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlayarak sınıfları dolduracak olan öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve manevi yönden gelişimlerini sağlamak bizim en önemli görevimizdir” dedi.

Mesajında öğretmenlere seslenen EGİLMEZ, “2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönemi ile birlikte bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak, onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak adına göstereceğiniz gayret ve fedakârlıklar dolayısıyla şahsınıza teşekkür eder, sizlerle meslektaş olmanın verdiği gururla üstün gayretlerinizle yetişen geleceğimizin teminatı öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum.

Kısa bir tatil sonrası yeni bir heyecan ve umutla sınıfları dolduruyorsunuz. Sizlerden beklentimiz sağlam bir inanç ve istekle derslerinize sımsıkı sarılarak hayalini kurduğunuz hedeflerinize ulaşmak için azami gayret göstermenizdir. Siz sevgili öğrencilerimize yönelik olarak okullarımızda eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında her seviyede beceri, yetenek, sportif ve kültürel gelişim etkinlikler de dönem boyunca artarak devam edecektir.

EGİLMEZ, mesajında velilere şu mesajı verdi:

“Bize emanet ettiğiniz öğrencilerimizin fenni, milli, manevi ve ahlaki yönden gelişimi için tüm imkanlarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermekteyiz. Bu süreçte siz kıymetli velilerin, öğrencilerimizin muvaffakıyetinde büyük bir rol üstlendiğini biliyor; eğitim faaliyetlerinin başarılarla taçlandırılması için siz kıymetli velilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinde etkin rol almak suretiyle desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Alata Mahallesi Hacı Ömer Var Caddesi No 42/F 33730 Erdemli / MERSİN - 0 324 515 10 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.